Student Exchange Programme – SEP România

An de an, generație după generație, ne dorim să evoluăm și să facem lucruri cât mai diverse și provocatoare. În profesia de farmacist există numeroase domenii în care putem practica, iar pentru a putea să le descoperim pe cele de interes este bine să testăm și să încercăm toate oportunitățile existente încă din timpul studenției.

Cea mai mare oportunitate este schimbul de experiență și cunoașterea noilor domenii din diferite țări, lucru posibil prin intermediul proiectului SEP (STUDENT EXCHANGE PROGRAMME) realizat de IPSF (International Pharmaceutical Students’ Federation) prin intermediul FASFR.

Începând cu data de 2 până pe 15 noiembrie, vor avea loc preselecțiile care constau în trimiterea unui CV (format Europass, .pdf) și a unei scrisori de motivație, ambele în limba engleză către adresa de mail a coordonatorului local din fiecare centru, LEO cât și către adresa seo_romania@yahoo.com. De asemenea, fiecare student trebuie să completeze formularul de preselecție de pe pagina www.fasf.ro și să participe la un interviu în engleză.

Punctajul final este calculat astfel: 50% formular de preselecție și CV, 25% scrisoare de motivație și 25% interviu. Fiecare centru dispune de un anumit număr de locuri, urmând ca locurile să fie ocupate în ordinea punctajelor finale.

Pentru detalii privind procesul de după preselecții cât și alte date, accesați http://www.fasf.ro/?page_id=314

Pentru orice fel de întrebări legate de program, trimiteți un mail către adresa seo_romania@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.