Congresul Național Al Studenților Farmaciști Din România 2016 – Craiova

12647328_942862935821153_9156587211142545675_n

Organizația Studenților Farmaciști din Craiova are deosebita plăcere de a vă invita la cel mai important eveniment al anului destinat atât studenților farmaciști, cât și farmaciștilor,  Congresul Național al Studenților Farmaciști din România care se va desfășura la Craiova, în perioada 30 martie – 3 aprilie 2016.

 

Eveniment aflat la cea de-a XIV-a ediție, organizat sub egida Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România, reprezintă oportunitatea de a fi la curent cu informații actualizate din domeniul sănătății, de prezentare a rezultatelor cercetărilor personale, precum și de networking cu profesioniști, dezvoltare personală și socializare cu colegii din toate centrele universitare.

 

Tema de actualitate abordată de acest eveniment este “Boli degenerative – mecanisme patogenice și implicații terapeutice”, având scopul de a pune în discuție aspecte de interes, de a ridica întrebări și de a descrie noi perspective în cercetare.

Prin participarea la acest congres, veți putea lua parte la un program educațional complex, compus din conferințe și simpozioane, workshopuri, precum și traininguri.

 

Pentru a încuraja desfășurarea activităților de cercetare de către studenții și tinerii farmaciști, se va organiza sesiunea de comunicări științifice care va avea două secțiuni – poster și susținerea prezentării (științe fundamentale și de specialitate).

Persoanele care își doresc să participe  vor trimite rezumatul acesteia, indiferent de secțiunea aleasă, până la data de 5 martie, urmând să primească ulterior mai multe detalii cu privire la redactare și structură.
Totodată, pentru a crea cadrul optim aplicării cunoștințelor teoretice acumulate și a abilităților de comunicare cu pacientul se vor desfășura două concursuri – Comunicarea cu Pacientul și Aptitudini Clinice, cel din urmă fiind adresat studenților din ultimii ani de studiu.

Cea de-a doua perioadă de înscrieri se incheie pe 4 martie !

12794499_959320267508753_172599882896798367_n

Veți găsi formularul de înscriere pe pagina de Facebook a evenimentului înainte de deschiderea perioadei. Pentru informații legate de pachete și multe alte detalii urmăriți cu atenție postările noastre de pe pagina evenimentului.
http://on.fb.me/1muhUdj

Pentru informații suplimentare sau neclarități nu ezitați să ne contactați printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook sau la adresa de e-mail presedinte.cnsf2016@gmail.com .

Vă așteptăm la Craiova, dragi studenți și farmaciști, la Congresul Național al Studenților Farmaciști din România 2016 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.