Documente

 Dorești să candidezi pentru echipa FASFR 2017-2018? Vrei să aduci o schimbare alături de alți oameni ca tine?
Astăzi dăm startul la APLICAȚII!

CUM APLIC?

           Aplicația constă într-un CV și un formular cu 7 întrebări scurte, 4 generale pentru toate pozițiile și 3 specifice pentru poziția pe care aplici. Acestea trebuie completate și trimise până pe 19 aprilie, ora 23:59 la adresele secretar.fasfr@gmail.com și contact.fasfr@gmail.com. Găsești aici, pe site-ul nostru, formularele de aplicație pe care te invităm să le descarci și să le completezi. Le poți cere și trimițându-ne un e-mail la adresa contact.fasfr@gmail.com sau de la Președintele asociației tale locale.

          Citește cu atenție fișa postului pentru poziția aleasă și așteptăm oricând întrebări!
De asemenea, este recomandat să iei legătura cu persoana care ocupă în prezent poziția respectivă, deoarece ea este cea care îți poate răspunde cel mai bine la întrebări.
Aplicațiile vor fi apoi trimise către Delegații Oficiali ai celor 7 asociații membre FASFR care vor fi și cei ce vor decide cât de potrivit ești pentru această poziție în cadrul Adunării Generale de la București unde va trebui să îți prezinți candidatura și să răspunzi la întrebările primite. Dacă nu poți fi prezent la București atunci îți vei putea prezenta candidatura pe SKYPE.

            Deși poți candida chiar dacă nu ești la congres, este de preferat să fii prezent pentru a asigura buna desfășurare a alegerilor și să le dai ocazia Delegaților Oficiali să te cunoască mai bine.
Dacă ești ales de către Adunarea Generală va urma apoi o perioadă de două luni de zile în care vei lucra îndeaproape cu predecesorul tău, care se va asigura că ai toate informațiile necesare.

Documentele se pot accesa pe butoanele de mai jos.

Așteptăm cu drag APLICAȚIILE voastre!

 

Untitled-1

formulare aplicatii