Documente

AM REDESCHIS CALL-UL PENTRU ECHIPA FASFR 2020-2021!

Dorești să candidezi în echipa FASFR 2020-2021? Vrei să aduci o schimbare alături de alți oameni ca tine?  Dacă ești de părere că te potrivești  pe una din funcțiile următoare, nu mai sta pe gânduri și aplică!

Posturi rămase vacante:

  • Coordonator Educație Farmaceutică

 

CUM APLIC?

Aplicația constă într-un CV și un formular cu 8 întrebări scurte, 4 generale pentru toate pozițiile și 4 specifice pentru poziția pe care aplici. Acestea trebuie completate și trimise până joi, 14 mai 2020, ora 23:59 la adresa contact.fasfr@gmail.com. Găsești aici, pe site-ul nostru, formularul de  aplicație pe care te invităm să îl descarci și să îl completezi. Îl poți cere și trimițându-ne un e-mail la adresa contact.fasfr@gmail.com sau de la Președintele Asociației tale Locale.

Nu uita că pentru ca aplicația ta să fie completă, ai nevoie de acordul Președintelui Asociației Locale din care provii, pe care așteptăm să îl trimiți în același email cu formularul de aplicație!

Vă rugăm ca în acest timp să vă pregătiți o prezentare de 5 minute care să fie gata odată cu trimiterea candidaturilor.

Citește cu atenție fișa postului și așteptăm oricând întrebări, găsești contactele noastre le secțiunea Despre noi – Echipa FASFR: http://www.fasf.ro/?page_id=37

Documentele se pot accesa pe butoanele de mai jos.

Așteptăm cu drag APLICAȚIILE voastre! Mult succes!

Untitled-1