LSF Timișoara

Liga Studenților Farmaciști din Timișoara (LSFT)

PRESCRIEM BUCURIE PENTRU STUDENȚIE!

LSFT reprezintă pentru studenții farmaciști puntea dintre facultate și aceștia, “vocea care dă sens studenţiei şi care crede într-un viitor cu perspectivă”.

LSFT este o organizaţie non-profit, nonguvernamentală, democrată și independentă și, de asemenea, este membru fondator al Federației Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR), membră a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și a Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT).

Toate activitățile noastre sunt orientate asupra reprezentării și dezvoltării studenților Facultății de Farmacie din Timișoara precum și formării voluntarilor prin implicare, motivaţie, perseverenţă, adaptare şi  muncă în echipă. A fi membru LSFT aduce multe avantaje, de la activitățile orientate pe dezvoltarea personală și profesională, responsabilizare și până la descoperirea punctelor forte ale fiecăruia, pentru viitoarea profesie.  Proiectele și campaniile organizate au rolul de a informa şi promova educația sanitară atât în rândul studenţilor cât şi a publicului larg.

LSFT  înseamnă responsabilitate, integritate, deschidere și independență!

 

CONTACT

contact@lsft.ro

www.lsft.ro

https://www.facebook.com/lsftimisoara

Adresa: Piața Eftimie Murgu, nr.1, Timișoara, Timiș, România

Cod poștal: 300041