OSF Cluj-Napoca

Organizația Studenților Farmaciști Cluj-Napoca

 Motto: “Noi suntem mai mult decât studenți, noi suntem OSF-iști!”

     Organizația Studenților Farmaciști din Cluj-Napoca este o organizație studențească, non-guvernamentală și non-profit care își desfășoară activitatea în cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

     OSF are ca şi scop, alături de reprezentarea studenţilor atât de la specializarea de  Farmacie, cât și de la Nutriție și Dietetică la nivel de facultate și  universitate, organizarea de campanii şi proiecte pe teme de sănătate, plecând de la premisa că este mai important să previi, decât să tratezi. Organizaţia se află sub supravegherea unui Birou de Conducere alcătuit astăzi din 18 studenţi, care se reînnoiește anual. Organizaţia funcţionează pe bază de voluntariat şi are ca membri studenți ai anilor I-V ai Facultăţii de Farmacie, specializarea Farmacie, cât şi studenți ai anilor I-III de la specializarea Nutriţie şi Dietetică.

 

     Misiunea:

  1. Formarea de profesionişti în domeniul farmaceutic prin dezvoltarea anumitor abilităţi: informare, comunicare, responsabilizare
  2. Conştientizarea amprentei de promotor de sănătate pe care o avem
  3. Responsabilizarea comunităţii prin campaniile desfăşurate
  4. Reprezentarea studenţească

 

     Organizaţia are un rol bine stabilit, pe care îl respectăm şi încercăm să îl îmbunătăţim de la an la an. Ajutorul adus studenţilor este unul major deoarece mulţi nu ştiu ce înseamnă profesia de farmacist, care este rolul ei sau care sunt domeniile de activitate pe care le pot urma.

     Organizaţia este divizată în mai multe departamente: Resurse Umane, Educaţional, Sănătate Publică, Imagine, Relații Externe, Divertisment şi Fundraising. Astfel, OSF se implică în procesul de cazare în căminele studenţeşti, repartizarea locurilor de tabere, elaborarea regulamentelor din cadrul Universităţii, organizarea “Săptămânii bobocului”, a “Balului Aspirinuțelor” şi a altor evenimente de socializare, realizarea de schimburi studenţeşti la nivel naţional (prin programul FASFR – InterFarma, Interpractis), dar şi la nivel internaţional (prin programul SEP – Student Exchange Programme). Printre proiectele pe care le organizăm pot fi amintite numeroase campanii, atât de sănătate, menite să informeze şi să sensibilizeze studenţii, publicul larg, cât şi să orienteze studenții  în vederea formării de viitori farmacişti.

 

 

 

SEP
InfoDiabet
AntiSIDA

CONTACT

Adresa organizației: Strada Clinicilor Nr.5-11, Complex Hașdeu, Cămin X, Cam. 18  

Date de contact ale organizației :  

-adresă de email: osf.contact@yahoo.com

-telefon: 0721189245

– website: www.osfcluj.ro

-adresa de Facebook:

https://www.facebook.com/OrganizatiaStudentilorFarmacistiCluj