FASFR Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România

Webinare

Webinarii 2020

 
Tema acestei ediții este Marketing & Promovarea Farmaciei și invitat special va fi Farmacistul Bogdan PETRIC, Farmacia FARMEX Cugir.
 
Se va discuta despre:
  • Cum facem & Ce presupune marketingul unei farmacii;
  • Tehnologii & Provocări digitale;
  • Rolul farmacistului &
  • Managementul farmaciei.
 
Webinarul face parte din Programul de comunicare, educare și implicare Farmacia Viitorului, dedicat studenților farmaciști. Detalii despre activitatile din acest an regăsiți accesând pagina dedicată: https://farmaciaviitorului.ro/2021-competitia-farmacia…/.
 
 
🧐 Ești o persoană dinamică și cu multă energie?
🧐 Îți dorești o carieră cu multe provocări?
👨‍🔬 Se spune că un reprezentant medical de succes trebuie să știe toate tainele medicamentului, ceea ce înseamnă că farmacistului i se potrivește ca o mănușă!
🕖 Așadar, vă invităm în data de 8 decembrie, ora 19:00 să vă așezați la masă împreună cu farm.drd.ND Ioana Haș pentru a afla ce înseamnă să fii un reprezentant medical.
🎲 Ești pregătit să joci ultima carte la masa oportunităților?
 
📬Penultimul nostru webinar abordează cea mai cunoscută ramură, farmacia de circuit deschis care ascunde multe în spatele cortinei.
💊Îți oferim ocazia de a descoperi secrete din farmacia comunitară și mistere despre marketing, un domeniu strâns legat de activitatea din farmacie, dar de multe ori ignorat.
🕵️‍♂️Dacă vrei să afli dedesubturile profesiei de farmacist în farmacia comunitară, totul despre comportamentul pacientului și factorii care îi influențează decizia, te invităm să accepți provocarea noastră, întregindu-ți astfel experiența târgului de webinarii!
 
🕵🏻‍♂️ „Aș putea oare să activez ca farmacist și în altă parte în afară de farmacia comunitară? Oare ce carieră pot să am după terminarea facultății? Ce specializare aș putea să îmi aleg și ce studii ar trebui să urmez?”
👩🏻‍🔬 Știm că întrebările te frământă constant încă din primii ani de facultate așa că noi am venit cu răspunsurile pe care le aștepți de atâta timp! Seria webinariilor de la masa Oportunităților continuă cu încă o temă norocoasă pentru viitorul tău: Farmacistul specializat pentru analize de laborator clinic.
 
🧐 „Oare cât de dificilă și de complexă poate să fie profesia de farmacist? “ este întrebarea care răsună în mintea oricărui student farmacist ce se află la începutul călătoriei în universul farmaceutic.
⏳ Însă răspunsul vine cu trecerea timpulului, cu fiecare pas făcut, descoperind că farmacistul este un profesionist complet, o persoană ce trebuie să dea dovadă de responsabilitate și dăruire în fiecare zi, un om al cărei dezvoltare nu trebuie să se oprească niciodată.
👨‍🔬 Astfel, te invităm să descoperi alături de noi provocările de care are parte un farmacist. Iar când drumul te poartă în afara granițelor țării, călătoria devine și mai interesantă!
🎫 Ce zici? Accepți biletul nostru?
 
🎗️ Vrei să afli mai multe despre cancer și diagnosticul precoce al acestuia?
❗Ai idee care sunt factorii de risc ce pot determina apariția cancerului?
🧐 Știi ce presupune tratamentul, dar nutriția oncologică?
💡Află răspunsul la toate aceste întrebări și la multe altele, marți, 17 noiembrie, începând cu ora 20.00.
Webinarul va fi transmis live, pe pagina evenimentului.
Alături de noi vor fi:
1. Diana Artene- nutriționist, doctor în nutriție oncologică;
2. Irina Dicu- farmacist primar în cadrul Institutului Oncologic IOCN;
3. Silvia Coman- medic de familie, pacient oncologic, navigator medical.
 
🎢 Și acum, încotro? Aceasta este întrebarea ce ne răsare în minte când ajungem în vârful unui roller coaster al viitorului nostru. Și știm atunci că doar noi avem puterea de a schimba în bine lucrurile!
🔎Dar întrebarile “Și acum ce voi face? Ce va urma? Unde mă voi duce? ” nu își vor găsi singure un răspuns. Așa că noi venim în ajutorul tău! Cu ce? Cu un webinar dedicat studenților care mereu vor mai mult când se gândesc la partea profesională!
👨‍🔬Dintre toate oportunitățile pe care ni le oferă profesia de farmacist, noi am ales să punem pe masă două: farmacie clinică și industrie farmaceutică, domenii nu foarte discutate și ambigue pentru mulți dintre noi, a căror taine le vom desluși împreună alături de doi profesioniști tineri.
3. Silvia Coman- medic de familie, pacient oncologic, navigator medical.

Ce este un webinar?

Webinarul este o conferință ce se desfășoară pe o platformă online. Fie că ești acasă sau pe drum, poți participa la prezentări și discuții susținute de speakeri din domeniul farmaceutic și nu numai. Nu e nevoie să te deplasezi și nici să îți fie teamă să pui întrebări de față cu un public numeros. Cu o simplă completare a unui formular online devi participant al conferinței și ești liber să adresezi întrebări speakerilor pe platformă trimițând un mesaj text.
Afli informații de actualitate prin webinarele FASFR. Urmărește-ne activitatea în continuare pentru a afla ce teme urmează să fie discutate în perioada următoare.

Pentru orice alte detalii, nu ezita să ne contactezi pe pagina de Facebook sau pe adresa de email contact.fasfr@gmail.com!