FASFR Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România

SSF București

SSFB

Societate Studenților în Farmacie București

Despre Asociație

Societatea Studenților în Farmacie București  (SSFB) este o organizație non-guvernamentală, apolitică și independentă, care funcționează în cadrul  Facultății de Farmacie, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București.

De asemenea, SSFB este membru activ, cu drepturi depline în: Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR), European Pharmaceutical Students’ Association (EPSA),  Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și, nu în ultimul rând, este prima asociație studențească ce face parte din Federația VOLUM, responsabilă de cele mai importante schimbări în activitatea de voluntariat din România.

De-a lungul timpului, din dorința de a fi mereu la zi cu noutățile din domeniu și pentru că este necesar să devenim adevărați profesioniști, ne-am conturat Viziunea și Misiunea. Astfel viziunea noastră este să producem o schimbare pozitivă în rândul populației prin dezvoltarea personală și profesională a studenților farmaciști.

Gala SSFB

Cu mult curaj, cu încrederea că suntem catalizatorii unui viitor prosper ne îndeplinim obiectivele ghidați de misiunea noastră:

  • Oferim studenților și voluntarilor proiecte pliate pe nevoile lor;
  • Construim o comunitate unită de studenți farmaciști;
  • Colaborăm cu profesorii pentru adaptarea programului educațional prin reprezentare și promovarea regulamentelor și drepturilor studenților;
  • Facilităm accesul studenților la oportunități naționale și internaționale.

Contact