FASFR Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România

SSF Iași

SSFI

Societate Studenților Farmaciști Iași

Despre Asociație

Societatea Studenților Farmaciști Iași este o organizație studențească profesională, apolitică, de tip non-profit, care își desfășoară activitatea în incinta Facultății de Farmacie, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie“Grigore. T. Popa” Iași. Societatea s-a constituit în urma Adunării Generale din data de 8 ianuarie 1996 și funcționează ca persoană juridică de sine stătătoare pe baza prevederilor din Statutul SSF. Membrii SSFI sunt studenți de cetățenie română sau străină ai Facultății de Farmacie din cadrul U.M.F. “Gr.T.Popa” Iași, indiferent de sex, naționalitate, religie sau apartenență politică.

100053217_950235522085160_6290027850359635968_n

Scopul activității noastre este de a promova și apăra interesele studenților farmaciști pe plan științific, cultural, social și civic, dar și de a-i modela pe aceștia spre a deveni persoane responsabile, competente și implicate în viața socială. Activitatea societății vizează o multitudine de proiecte, având peste 30 de proiecte realizate anual. Unele sunt cu tradiţie în cadrul SSF Iași, ele fiind primite cu interes de către grupurile ţintă. Dintre acestea amintim: Automedicația – comoditate sau inconştienţă?, Campania ANTI-SIDA, Riști și câștigi…cunoștințe, Campania Info-Diabet, Campania Anti-Tabac, Teambuilding-ul SSFI, SSFilm dar şi altele. De asemenea, organizația are un reprezentant în Biroul Executiv de Cazări al U.M.F. „Grigore T. Popa”, ce se ocupă cu rezolvarea problemelor studenţilor cazaţi în căminele universităţii.

Alte proiecte importante sunt site-ul societății, www.ssfi.ro, revista „Recipe!” și Ghidul Studentului Farmacist ca mijloace de informare, dar și ca forum de dezbateri.

La nivel naţional, Societatea Studenţilor Farmacişti Iaşi este membru cu drepturi depline în Federaţia Asociațiilor Studenţilor Farmacişti din România (FASFR) și în Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), organizând până în prezent trei ediții ale Congresului Național al Studenților Farmaciști, eveniment desfășurat sub egida FASFR, atât în anul 2011, 2014 cât și în 2018.

Contact

Facebook: www.facebook.com/SSFIasi

E-mail: ssfiasi@yahoo.com

Website: www.ssfi.ro

Adresa: Str. Universitatii, nr 16,  cod 700115, Iași, România

Telefon: 0749987938